O nás

Jsme česká rodinná firma založená v roce 2002. Naší filozofií je vyrábět si u nás v ČR vlastními silami výrobky , které se nám libí, výrobky bez kompromisu mezi cenou a kvalitou se zaměřením právě na kvalitu, výrobky které jsou stvořeny pro radost naší i vaší.

Jako první v Evropě jsme začali v roce 2002 vyřezávat a vypalovat dřevěné ozdoby a dekorace pomocí nových laserových technologií. Také jsme se  postupem času vypracovali jako výrobci k nejširšímu sortimentu dřevěných betlému v Evropě a rozsahem naší výroby i šíří sortimentu jsme nyní největším výrobcem dřevěných betlémů v Evropě.

Postupem času jsme začali používat všechny existující technologie ke zpracovaní, přípravě a obrábění dřeva. Díky této komplexnosti jsme schopni vyrobit cokoliv nás napadne. Přibývající zkušenosti a znalosti nás ale dovedli k poznání, že mnoho věcí nelze vyřešit skvělými technologiemi, ale k vyhotovení kvalitního výrobku je potřeba mnoho ruční práce šikovných českých řemeslníků, kterou žádné stroje nenahradí. Proto ač používáme moderní technologie, tak je na našich výrobcích také obrovský podíl ruční práce.

Díky obrovskému rozsahu naší výroby vám můžeme nabídnout mnoho dřevěných výrobků jako jsou: dřevěné ozdoby, dřevěné dekorace, dřevěné šperky, dřevěné  módní doplňky, dřevěné suvenýry, dřevěné nádobí, dřevěné kuchyňské potřeby, dřevěné stolovací doplňky, dřevěné příbory (lžice, lžička, vidlička, nůž ) dřevěné designové lampičky, dřevěné kabelky a v neposlední řadě dřevěné produkty určené pro podporu prodeje, reklamní či dárkové účely nebo použití v segmentu HOREKA. Naše výrobky můžete potkat  zejména v síti našich "Dřevěných obchůdků"  viz. sekce dřevěné obchůdky, ale i u našich zákazníků v České republice, dále v zemích Evropské unie ( např. v Německu, Rakousku, Itálii, Slovensku, Polsku, Švýcarsku, Belgii, Velké Britanii, Řeckých ostrovech atd.), v zemích Ruské federace, v Japonsku, v USA, ale i v Austrálii.

Přímo zaměstnáváme osoby se zdravotním znevýhodněním a osoby zdravotně postižené  a tak při prodeji našich výrobků můžeme poskytnout náhradní plnění.

Nabízíme individuální přístup k zákazníkovi  (výrobky „na míru“) a  flexibilitu.

Vše co nabízíme, sami vyrábíme .